Wie ben ik

Wie is Marry Timmer...

Een passionele, creatieve fotografe die houdt van een uitdaging en de opleiding tot vakfotograaf op 6 juli 2015 positief heeft afgerond met een diploma! Genieten van het buitenleven en de mensen om haar heen. Dat ben ik...Marry Timmer...een fotografe die houdt van het fotograferen van mens in/en natuur met een knipoog naar vroeger,  het rustieke in realistische en kunstzinnige vorm van portret tot groepsfoto.

 

 

Ik laat je graag versteld staan van jouw verborgen kwaliteiten door mijn regievoering die ik graag met je bespreek tijdens onze afspraak. Een vintage beleving, zwart-wit sferen, het oude leven beleven, mijn kledingrekken hangen vol met (trouw)jurken, rokken en blouses in variƫrende maten van de hele slanke dames tot de plus-size vrouwen.

 

 

Ook voor de heren is er een ruime kleding keuze, van jacquet tot aan complete pakken incl. overhemden. Aanvullend heb ik hoeden, petten, schoenen, bretels, vlinderstrikken,koffers en vele oude accessoires op voorraad, maar heeft eigen kleding en aanvullende artikelen jouw voorkeur dan is dat uiteraard geen probleem. 

 

 

Visagie, styling en bloemenwerk is ook bespreekbaar voor een reportage. Kortom...er zijn veel mogelijkheden! Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan in alle rust in mijn Portfolio. Heb je interesse, neem dan contact met mij op via mail of telefoon en een afspraak kan snel worden vastgelegd.