Wie ben ik

Mijn naam is Marry Timmer...

Een passionele, creatieve fotografe die houdt van een uitdaging en de opleiding tot vakfotograaf in 2015 positief heeft afgerond met een diploma!

 

Werken naar uw wensen en ondersteuning bieden bij het creëren van ideeën voor het maken van uw unieke portret. U versteld doen staan van uw verborgen kwaliteiten en u regiseren waar nodig! Dat is wat ik heel graag doe!
Een portret voor u alleen of met z'n tweeën, als familie of vriendengroep, als collega's of bedrijf! Het is allemaal mogelijk!
Om uw wensen uit te laten komen nodig ik u van harte uit bij mij aan tafel in mijn werkruimte om al uw wensen te bespreken!

 

Kiest u graag voor een uniek tijdloos portret?
Voor een bijzondere sfeerreportage kunt u bij mij o.a. kiezen uit:
De vintage beleving, zwart-wit sferen, het oude leven beleven, de onwerkelijke werkelijkheid, romantische scenes en zoveel andere mogelijkheden! Voor al deze belevingen heb ik vele soorten en maten kleding in de rekken hangen voor dames, heren en kinderen. Met aanvullend veel rekwisieten (props)! Bekijk daarvoor de map "Kleding en Rekwisieten"!Mijn studio is niet binnenshuis, maar wel onmeetbaar groot!
Kijk in uw omgeving om u heen en u ziet mijn werklocatie! 

 

Wilt u een indruk van mijn werk krijgen, bekijk dan mijn "Portfoliomap".
Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van mijn werk dan kunt u mij volgen via Instagram en Facebook!
Onderaan deze pagina vindt u, rechtsonder, beide icoontjes waar u op kunt klikken om op mijn social media pagina's te komen!Alle foto's die u kunt bekijken in mijn Portfolio en op Facebook en Instagram zijn geplaatst met toestemming van de geportretteerden.
Foto 's waar u op staat afgebeeld en welke door mij zijn gemaakt, zal ik NOOIT plaatsen zonder uw toestemming!
Van elke reportage worden de digitale bestanden ruim 20 jaar veilig bewaard, onder voorbehoud van onvoorziene zaken.

 

In de maanden oktober t/m mei draag ik graag mijn kennis over d.m.v. het geven van basiscursussen fotograferen aan groepen van maximaal vier cursisten per cursusgroep!
Dit doe ik inmiddels al een aantal jaren en ik blijf er van genieten! Voor meer informatie hierover gaat u naar mijn "Homepage" en klikt u op de map "Basiscursus Fotografie".

 

* Op dit moment ben ik nog volop bezig met het opnieuw invullen van mijn web-site en zult u nog niet alle informatie vinden. Uiteraard kunt u altijd contact met mij opnemen via de "Contact" pagina of telefonisch!