MIJN REPORTAGES KUNNEN WEER STARTEN!

Vanaf juni start ik weer met het maken van reportages en heb ik nog wat vrije plekken. Interesse en/of info? Neem even contact met mij op via telefoon of Whatsapp 06-40982413 en een afspraak is gauw gemaakt.
-------------------------------------------------------------


Welkom!
Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op mijn web-site en ik stel mij graag aan je voor.

Mijn naam is Marry Timmer...
Een passionele, creatieve, verhaalvertellende sfeerfotograaf en cursusleidster die houdt van een uitdaging en creatief is in het geven van leerzame cursussen en het maken van tijdloze foto 's.
In 2015 de vakopleiding afgerond aan de fotovakschool en mijn diploma vakfotografie in ontvangst mogen nemen.
Ik fotografeer met een Canon fullframe camera en met een Canon crop camera.

Mijn grote passie is het vanaf september t/m mei doorgeven van mijn kennis op fotografeergebied d.m.v. het geven van leerzame en creatieve basiscursussen die een mooie opstap zijn naar bijvoorbeeld de fotovakschool en/of het Cibab, maar ook een verreiking van kennis oplevert voor het maken van bijvoorbeeld speciale reisfoto 's, natuurbeleving of de snelle sportfotografie. Het geeft mij voldoening dat elke cursist op de eerste cursusdag al verbaasd is over zijn/haar eigen kunnen.

Wil je ten allen tijde op de hoogte blijven van mijn cursus en workshop werk, etc. dan kun je mij volgen via INSTAGRAM en FACEBOOK ! 
Voor alle informatie over mijn cursussen en workshops, klik dan hiernaast op BASISCURSUS FOTOGRAFEREN en WORKSHOPS.


Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via tel./app 06-40982413 of ga naar contact om via e-mail contact met mij op te nemen (check voor alle zekerheid je spam-map voor mijn antwoord). 
Wellicht treffen wij elkaar!Alle foto's die je kunt bekijken op mijn web-site en op Facebook en Instagram zijn geplaatst met toestemming van de geportretteerden. Op al mijn foto's rusten copyrights. Mijn foto's mogen dan ook niet zonder mijn toestemming worden gebruikt in welke vorm dan ook. Foto's waar jij op staat afgebeeld en welke door mij zijn gemaakt, zal ik NOOIT plaatsen zonder jouw toestemming! Van elke reportage worden de digitale bestanden een aantal jaren veilig bewaard, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Marry Timmer Fotografie  |  Weg achter de Es 1  |  7975 PZ  Uffelte  |  06 - 40982413  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |   Facebook7 *