Welkom!
U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op mijn web-site!

Ik stel mij graag aan u voor en welke tak van fotograferen mijn passie is.

Mijn naam is Marry Timmer...
Een passionele, creatieve, verhaalvertellende sfeerfotograaf en cursusleidster die houdt van een uitdaging en creatief is in het maken van Tijdloze portretten!
In 2015 de vakopleiding afgerond aan de fotovakschool en mijn diploma vakfotografie in ontvangst mogen nemen, waarop ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt!
Ik fotografeer met mijn fullframe camera Canon 5D III en mijn crop camera Canon 7D.
       
Een Tijdloos Portret is een portret met een beleving!
Een portret die een verhaal vertelt en die u niet na drie of vier jaar al weer hoeft te vervangen.
Een tijdloos portret als een stukje kunst in uw leefomgeving.
Kies een sfeer die uw voorkeur heeft. Van "het oude leven beleven", een romantische invulling, een "onwerkelijke werkelijkheid" tot een stoere, moderne sfeer!
Er is heel veel mogelijk! Voor heel veel belevingen heb ik kleding voor dames, heren en kinderen, passend bij de sferen en in verschillende maten. Aanvullend rekwisieten (props)! 
Bekijk daarvoor de map KLEDING/KOSTUUMS EN REKWISIETEN!
Uiteraard is het fantastisch als u eigen kleding heeft die uw wens compleet maakt!

Een (Tijdloos) portret van u alleen of met z'n tweeën, als familie, vriendengroep of collega's... 
Het is allemaal mogelijk! Om uw wensen uit te laten komen nodig ik u van harte uit bij mij aan tafel in mijn werkruimte om al uw wensen te bespreken!
Werken naar uw wensen en ondersteuning bieden bij het creëren van ideeën voor het maken van uw unieke portret.
U versteld doen staan van uw verborgen kwaliteiten en u regisseren waar nodig. Dat is wat ik heel graag doe!


***
Mijn nieuwe studioruimte is bijna klaar en zal na de zomer van 2020 gebruik van gemaakt kunnen worden!
Binnenkort meer informatie hierover!

***

Wilt u een indruk van mijn werk krijgen, bekijk dan mijn PORTFOLIO. Ik doe mijn best om deze af en toe te verversen, maar...
Wilt u ten allen tijde op de hoogte blijven van mijn werk dan kunt u mij volgen via INSTAGRAM en FACEBOOK !

Alle foto's die u kunt bekijken op mijn web-site en op Facebook en Instagram zijn geplaatst met toestemming van de geportretteerden. Op al mijn foto's rusten copyrights. Mijn foto's
mogen dan ook niet zonder mijn toestemming worden gebruikt in welke vorm dan ook. Foto's waar u op staat afgebeeld en welke door mij zijn gemaakt, zal ik NOOIT plaatsen zonder uw toestemming! Van elke reportage worden de digitale bestanden 10 jaar veilig bewaard, onder voorbehoud van onvoorziene zaken.

In de maanden september t/m mei draag ik graag mijn kennis over d.m.v. het geven van basiscursussen fotograferen en workshops aan groepen van maximaal vier cursisten per basiscursusgroep en zes cursisten per workshopgroep! Voor meer informatie hierover klik dan hiernaast op BASISCURSUS FOTOGRAFEREN en WORKSHOPS.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met mij op via tel./app 06-40982413 of gaat u naar contact om via e-mail contact met mij op te nemen. 
Wellicht treffen wij elkaar!Marry Timmer Fotografie  |  Weg achter de Es 1  |  7975 PZ  Uffelte  |  06 - 40982413  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |   Facebook7 *